Welkom op mijn snookersite
www.hilbertvandijk.nl/snooker - De snookersite voor Noordoost Nederland
Portal        Inloggen        Registreer
Inloggegevens vergeten
Niet ingelogd
Algemeen
 Nieuws
 Agenda
 Hoogste breaks
 Overzicht bijgewerkte pagina's
Snookerclub
 Uitslagen 2015-2016
 Kortingsregeling clubleden
 Speelschema (alles)
 Speelschema (ongespeeld)
 Speelschema persoonlijk
 35 Frames Competitie
 10-minuten Competitie
Huistoernooien
 Uitslagen seizoen 2016-2017
 Wedstrijdreglement
 Uitnodiging volgende toernooi
NNRS
 Informatie NNRS
Diversen
 Contact met de webmaster
 Overzicht spelers individueel
 Contactlijst snookerspelers
 Downloads
 Aanpassingen op website
 Disclaimer
Archief
 Nieuwsarchief
 35-frames uitslagen 2012-2013
 Club 2013-2014
 Club 2012-2013
 Club 2011-2012
 Club 2010-2011
 Huistoernooi Masters 2013-2014
 Huistoernooi Masters 2011-2012
 Huistoernooi Masters 2010-2011
 Huistoernooi Masters 2009-2010
Nieuws
 Welkom
Welkom op de meest uitgebreide snookersite van de omgeving Heerenveen. Deze site is gemaakt door Hilbert van Dijk. Op deze site kun je allerlei informatie vinden over de activiteiten van Snookervereniging De Vleug Tegen, de huistoernooien in Heerenveen en overige activiteiten op snookergebied. Omdat de site volledig eigendom is van Hilbert van Dijk, kan door mij alleen besloten worden om de inhoud van de site op enige wijze te wijzigen of op te heffen. Mochten er vragen over site zijn, of staat er informatie op de site die onjuist is of onterecht geplaatst, stuur dan een e-mail naar hilbertvandijk@gmail.com en ik zal kijken of een en ander kan worden aangepast.

De site is voor het laatst bijgewerkt op 30-04-2018 (Uitslagen huistoernooien), 30-04-2018 (Nieuwsberichten).
 17-09-2018 - Snookerfreak.nl
De vakantie is aangebroken, het programmeren van de nieuwe website snookerfreak.nl is in volle gang. Op dit moment staan daar ook de uitslagen van het nieuwe seizoen 2018-2019 online, inclusief een nieuwe puntentelling die bij wijze van proef onder de huidige uitslagen zullen komen te staan. Ook de kalender staat inmiddels online. Neem er dus snel een kijkje en laat eventuele ervaringen aan mij weten!
0 reacties

 30-04-2018 - Masters Huistoernooien
Het is bijna zo ver, de Masters van de huistoernooien komen er weer aan. Op zondag 13 mei a.s. zullen de Masters weer worden gehouden. De zaal is (zoals gebruikelijk) om 13:00 uur geopend, we beginnen zo rond half 2.
De volgende wedstrijden zullen vervolgens worden gespeeld:
1. Ronald Rennen - 8. Hilbert van Dijk
3. Don Ruiter - 6. Rob Konijn
5. Dennis van der Zee - 4. Erik Boonstra
7. Davith Hiwat - 2. Bas Capelle
Hierbij wordt nog opgemerkt dat Dennis van der Zee en Erik Boonstra beide als vierde zijn geplaatst. Echter maakt dit voor het wedstrijdschema niet uit, aangezien er anders mogelijk nog een voorronde tussen deze twee spelers gespeeld had moeten worden.
We hebben geen reservespelers beschikbaar, wie er niet is, heeft de wedstrijd verloren. Dit betekent dus ook dat een speler zonder tegenstander, automatisch door gaat naar de volgende ronde.
Tot slot wil ik nog opmerken dat het door de organisatie op prijs wordt gesteld dat iedereen blijft tot en met de finale. De prijsuitreiking zal na afloop van de finale plaats vinden. En iedereen gaat deze dag met prijzengeld naar huis, dus zorg dat je erbij bent.
0 reacties

 21-10-2017 - Uitslagen huistoernooien
Wegens het omzetten van de complete snookersite, zullen de uitslagen nog even op de oude manier worden gepubliceerd. Er wordt nog gerekend om de uitslagen op een eerlijker manier te verwerken, maar aangezien morgen het derde huistoernooi op stapel staat, vond ik het niet leuk geen uitslagen op mijn site te vermelden.
Nogmaals: de uitslagen worden dus nog op een nieuwe manier berekend, tot zo lang zal de oude methode nog even worden gehanteerd. Plaatsing kan dus nog wijzigen!
0 reacties

 05-09-2017 - Toernooidata bekend
De planning is gemaakt, de data voor de NNRS-toernooien zijn bekend, ook die van de huistoernooien zijn gepland. De data voor de huistoernooien zijn nog onder voorbehoud en kunnen dus nog worden gewijzigd. De data liggen nu bij S&PC Heerenveen ter controle, zodra ze zijn goedgekeurd, zal dat hier bekend worden gemaakt.
0 reacties

 12-03-2017 - Omzetten website (inloggen)
In verband met het ombouwen van de website is het momenteel niet mogelijk om in te loggen. Of beter gezegd: het inloggen op zich kan nog, maar daarna zal je geen mogelijkheden hebben om verder te komen. Dit probleem is mij bekend en zal op deze huidige site niet meer worden opgelost.
Ik ben bezig een compleet nieuwe site te maken, waar alle mogelijkheden weer beschikbaar zullen worden, echter dit is een project dat meerdere maanden is beslag zal nemen. Inloggegevens zullen door mij worden overgezet naar de nieuwe site, zodat je alle mogelijkheden ook daar zult hebben, met je huidige inloggegevens. Nadere informatie vind je in het bericht hieronder.
Excuses voor het ongemak.
0 reacties

 14-01-2017 - PHP perikelen
Momenteel wordt PHP versie 5 niet meer bijgewerkt en wordt er overgeschakeld op PHP versie 7. Ik weet het, dit heeft niets met snooker te maken.
Wat deze wijziging tot gevolg heeft, is dat mijn website deels moet worden gewijzigd, omdat er gebruikt gemaakt wordt van functies die in de nieuwe versie niet meer worden ondersteund. Voor jou als lezer heeft dit (nog) geen gevolgen, voor mijzelf als programmeur van de site wel.
Ik zal mee moeten doen met de upgrade, mede omwille van de veiligheid, maar ook omdat mijn site anders niet meer goed werkt. Dit betekent dat ik mijn site (deels) zal moeten herprogrammeren. Dit zal veel tijd in beslag nemen, waardoor het kan gebeuren dat sommige pagina's op een andere manier zichtbaar zullen worden. Zodra alles is gewijzigd, zal de vernieuwde site worden gepubliceerd op het web.
Het kan voorkomen dat je de site tijdelijk niet kan bezoeken, of wordt opgescheept met een wit scherm. Dit probleem is mij bekend en ik doe er alles aan om dat zoveel mogelijk te voorkomen. Echter: ik zal zo nu en dan ook zelf moeten testen of alles goed werkt, daarvoor moet ik PHP 7 eerst aanzetten op de server. Op de oude pagina's krijg je daardoor een wit scherm. Zodra ik de betreffende pagina's heb getest, zet ik PHP 5.6 weer terug, waardoor alles weer redelijk normaal zal werken.
Mijn excuses voor het ongemak dat je zal kunnen ondervinden.
0 reacties

 Meer nieuws
Meer nieuws kan je vinden in het nieuwsarchief.

 Snooker de komende dagen

Hier staan uitsluitend de wedstrijden en toernooien voor vandaag. Kijk voor meer informatie in de agenda.

 Huistoernooi
Er is de komende tijd geen huistoernooi.

 NNRS toernooi
Er is de komende tijd geen NNRS toernooi.

 World Snooker
Er is de komende tijd geen World Snooker.

 Verjaardagen

 Er zijn geen jarigen de komende 14 dagen. Staat jouw verjaardag er niet bij? Neem dan even contact met mij op.
Welkom op dé snookersite voor Noord-Nederland
 Opmerkingen

 Je bent momenteel niet ingelogd. Heb je nog geen inlogcode? Registreer jezelf dan voor deze website. Dit levert vele voordelen op, afhankelijk van waar je aan mee doet.
Welkom op dé snookersite voor Noord-Nederland
Copyright © 2010-2017 by Hilbert van Dijk, the Netherlands - www.hilbertvandijk.nl - disclaimer